Качество

Гарантираме качество на частите,
които влагаме в автомобилите.

Произход

на всички видове
предлагани масла.

Гаранция

на частите 1 година за физически лица
и 6 месеца за юридически лица.

Диагностика и ел.ремонти

Четене на грешки, ресет на адаптации, програмиране на отделни модули, смяна на софтуер, следене на данни в реално време, триене на грешки и проверка на електронните компоненти, които нарушават работата на системата в автомобила, проверка на реални километри на дадени марки автомобили.

Ремонт на двигател

Измерване на компресия, бутала и сегменти, клапани, гарнитура глава, биелни и основни лагери, тампони на двигателя, профилактика на турбокомпресори.

Смяна на масло на скоростна кутия

Извършва се механично чрез частична смяна на маслото или чрез модерна машина за смяна на пълното количество транмисионни масла на автоматична скоростна кутия, която прави пълна профилактика на системата.

Смяна на масло и филтри

Адекватната и навременна смяна на маслото и филтрите е от ключово значение за предпазване от неправилно износване на частите и повреда на двигателя. Смяната трябва да се извършва редовно между 10 000 и 15 000 км. в зависимост от възрастта на превозното средство и вида на използваното масло.

Ремонт на ходова част

Шарнири, кормилни щанги, амортисьори, макферсони и пружини, тампони по окачване, носачи, кормилни рейки, накрайници, полуоски, карета и маншони. и други.

Ангренажен ремък

Обтяжни и паразитни ролки, пистови ремъци, водна помпа. Ангренажния ремък играе ключова роля в задвижването на двигателя и е важен за оптималното функциониране на автомобила.

Смяна на съединители

Съединителят е подложен на непрекъснато натоварване и дава възможност за дълъг експлоатационен живот, когато подмяната му се извършва с висококачествени продукти.

Престъргване на спирачни дискове

Престъргване на предни и задни спирачни дискове директно на автомобила БЕЗ демонтаж на диска. Лесно и бързо с помощта на американския електронен струг PRO-CUT International, чрез който постигаме безкомпромисна точност се елиминира страничното отклонение на диска, така нареченото „биене“, подобрява се състоянието на спирачните дискове и се удължава „живота“ им, както и този на накладките. Премахват се вибрациите на волана.

Запалителна система

Отстраняване на проблеми по запалването, ремонт на стартери и алтернатори, смяна на бензинова помпа, свещи, кабели, бобина, делко, проверка и смяна на датчици.

Стъклоповдигачи и механизми

Ремонт и смяна на жила, стъклоповдигачи и механизми на автостъкла.

Осветитление (екстериор и интериор)

Ремонт на фарове, полиране и обработка на стъклата на фаровете и монтаж на защитно фолио, смяна на всякакви видове крушки и реглаж на фарове със съвременна машина.

Ремонт на ръчна скоростна кутия

Препоръчваме правилната експлоатация и поддръжка, качествени смазочни материали и навременната им смяна, с което се  гарантира по-дълъг живот на скоростната кутия.

Денонощна пътна помощ

В случай, че не може да се придвижите на собствен ход, разполагаме с пътна помощ, с която да Ви асистираме.

Авто застраховане

Сключете застраховки „Гражданска отговорност“ и „Каско“ при нас. Изберете най-добрата оферта от застрахователните компании.

Реглаж на преден и заден мост

Диагностика и настройки на ходовата част и геометрията. Препоръчва се след смяна на гуми и джанти или пътен инцидент. Задължителен след ремонт на кормилното управление и по ходовата част.

Обслужване на автоклиматици

Цялостен преглед, профилактика и зареждане със съвременно оборудване за всички модели. Диагностика и отстраняване на проблеми по климатичната система.

Продажба на гуми

Предлагаме богат избор от зимни и летни гуми за всякакви автомобили на добри цени. Може да разчитате на нашите специалисти за компетентен и съобразен с нуждите Ви съвет.

Смяна на гуми

Монтаж и демонтаж, баланс, лепене на гуми, смяна на вентили, почистване и изправяне на джанти. Бързо и прецизно извършваме всичко, от което Вашият автомобил се нуждае, за сигурността Ви на пътя. Без изчакване на опашки и с възможност за предварително запазване на час.

Хотел за гуми

Правилното съхранение на гумите е от изключителна важност за тяхното представяне на пътя. Възползвайте се от помещение, защитено от слънчева светлина и влага, в което да запазим демонтирания комплект до следващата му смяна.

Автомивка

Ако нямате време да се погрижите за чистия и блестящ вид на своя автомобил, ние с удоволствие ще го направим.

Чакалня с телевизор

Уютна чакалня с телевизор, в която може да се насладите на ароматно кафе, безалкохолна напитка или сладолед, докато наблюдавате работата по автомобила Ви в реално време.

Смяна на масло на диференциали

За да работи правилно диференциала и да избегнем опасността от повреждане, е нужна подмяна на маслото на около 80 000 км.

Спирачки и спирачна течност

Подмяна на накладки, спирачни дискове, спирачни маркучи и спирачна помпа, модули за ABS /антиблокираща система/, ремонт на електрическата част на модулите или тяхната подмяна. Обезвъздушаване, ремонт и профилактика на ръчната спирачка, жила на ръчна спирачка.

Взимане на автомобил

Нямате време? Няма проблем! Ние ще вземем автомобила директно от Вашата врата, ще извършим сервиза и ще Ви го върнем обратно вкъщи.

Ако не знаете от какво се нуждае автомобилът ви, свържете се с нас!

Екипът ни ще реагира максимално бързо, за да установи и разреши проблема Ви!

Обадете се сега

+359 888 445 751 ; +359 878 445 751 ; +359 878 368 095